B&B / Vakantievilla Portugal

Casa Labrusque

Informatie over de mogelijke Sportgelegenheden

Op wandelafstand van de woning is er een natuurgebied die je directe toegang verleend tot het strand. Portugal staat héél bekend voor het golfen. De mooiste golfclub van Europa ligt in Óbidos “ Praia D’el Rey “ op amper 25 km van de villa. Ook in Vimeiro , Peniche , Torres Vedras en nog vele anderen. Hieronder volgen enkele links:

www.royalobidos.com
www.praia-del-rey.com
www.golfvimeiro.com
www.bomsucesso.net/Portugal-golf

Het strand van Areia Branca is gekend voor het surfen. Een zeer moderne surfclub bevindt zich op 200m.OntspanningStranden van de Costa de Prata


De Zilverkust, die zich uitstrekt van Ericeira tot Figueira da Foz, is één van de mooiste en meest afwisselende costa's van Portugal. De eindeloze zandstranden bij Nazaré, het schiereiland van Peniche met zijn spectaculaire golven, de schitterende Berlenga eilanden, idyllische baaien zoals bij São Martinho do Porto en metershoge kliffen bij Foz do Arelho. Of je nu houdt van zwemmen of surfen, drukke levendige stranden of een verlaten baai. Aan de Costa de Prata van Portugal vind je het allemaal.

Het culturele hart van Portugal

Niet alleen geografisch maar ook cultureel is Estremadura het hart van Portugal. Bewandel de oude muren van het pittoreske Óbidos of bezoek bedevaartsoort Fátima. Treed in de voetsporen van de Tempeliers in Tomar of laat je verbazen door de wereldberoemde kloosters van Batalha, Alcobaça en Mafra. En wat dacht je van de adembenemende paleizen van Sintra en de bruisende hoofdstad Lisssabon? Ook niet te vergeten: de ontelbare lekkere en betaalbare restaurants.